Monday, October 11, 2010

Hebat!! Alhamdulillah...


New Distributor Orientation For Score-A/i-Teacher Programme:)
-baru balik dari sebuah kursus under team Dr.Shukri Abdullah yang sangat hebat! alhamdulillah....


di sini bermula...

kongsi tips..

Pn Rokiah Alias, pengetua cemerlang Malaysia aka bekas pengetua Tunku Kurshiah has joining da Score A programme:)





gambar x de kaitan..ma bff with lil'prince Aijaaz



22 comments:

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

teruskan usaha murni anda untuk mereka yg memerlukan

missgee said...

Score A??
Selamat menjadi usahawan berjaya :)

n@jwamz said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o::: nice!!tq very much:)

n@jwamz said...

missgee::: InsyaAllah...tanx akak:)

cemomoi said...

pnah dengo program ni..

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said...

program per ni..? blur jap..hehe

Sharinginfoz said...

banyak gak dengar mengeni score A ni

AMIR KOMENG said...

program-program ni tak perlu sebenarnya...ni kalau untuk mak bapak yang kuat kerja tak ingat anak2 boleh la...
gwa dulu takder score-score A pun buleh score jugak...sedara-mara dulu2 takder pun benda2 ni boleh pi oversea..jadi engineer doktor semua tak masuk score A pun...

dulu tok..tokwan kita kerja kampung jer..ada masa untuk tengok/didik anak-anak..skang ni mak bapak sibuk kerja...tak sempat nak layan anak2..pusat tuition dah jadi macam nursery..

apa-apa pun good luck la...bisnes masyuk belanja arr....kat pantai Murni...Yan..Guaq cempedak pun takpa..

AngahSayang2314 said...

wah... go..go.. cayukk moga berjaya

n@jwamz said...

sue:: da interactive edu. programme dat based on Malaysia educational syllabus...dah di'prove' kan effective in order 2 help students be exam ready n score A's...
mybe sbb sue bukan dlm line education so u x bape tahu..")

n@jwamz said...

sharinginfoz:: InsyaAllah..thn mendatang...sume akn lebih expose pada score A...

n@jwamz said...

amirkomeng::: "hendaklah ibu bapa mendidik anak mereka berlainan dengan cara mereka dididik kerana Allah S.W.T melahirkan anak-anak itu berlainan zaman daripada zaman ibu dan bapanya......." -SAIDINA UMAR AL-KHATTAB R.A

"didiklah anak-anakmu sesuai dengan zamannya...." - SAIDINA ALI R.A

n@jwamz said...

angah::: tenkiu sis...dis is education..utk anak bangsa anak-anak kita jugak:)

iszieylyanziy said...

tomelnye baby tu,,haha
smog mnjdi usahawan y berjaye ye

echah mashuri said...

nnti ak jadi partner ko..hik9

ana said...

kena jd tutor ke bukak pusat tuisyen? anyway, good luck!

Ramdan said...

tajuk lagu:-
1. westlife-amazing
2. C N Blue-love light

sweetie2010.blogspot said...

Bagus adanya program-prog/seminar gini. Cuma feenya kadang-kadang tinggi juga.

...fazilahpajil... said...

i do luv reading too..
leh la kite share hobi kan3...

n@jwamz said...

echah::: bolej aja kok...! hiks

ana:: nop dear..soOo easy, no need 2 be a tutor or wateva..

ramdan:: wokey tanx...

n@jwamz said...

kak sweetie:: x de fee akak:)

encHIx laNDax said...

HEBAT!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails